„1” típusú lágy búzaliszt, magas fehérjetartalommal. Közepes és hosszú kelesztési idejű tészták készítéséhez ellenőrzött hőmérsékleten (hűtőszekrény).
Cikkszám: 5310
Ez a típusú "00" liszt ajánlott az egyszerű nápolyi pizzához. Remek választás olyan tésztákhoz, amelyeket az elkészítés napján akaruk használni.
Cikkszám: 4457
Magas fehérjetartalmú olasz '00'-s pizzaliszt. Kelési idő 18-21 óra
Cikkszám: 4460
Rugalmassága miatt igencsak kedvelt lisztféle a pizzakészítő mesterek ...
Cikkszám: 4455
Különleges őrlési folyamattal nyert olasz '00'-s puha búzaliszt, mely ...
Cikkszám: 4410
Cikkszám: 5405
Cikkszám: 5404
Cikkszám: 5310
Cikkszám: 4457
Cikkszám: 4460
Cikkszám: 4455
Cikkszám: 4454
Cikkszám: 4469
Cikkszám: 4410
Cikkszám: 4585
Cikkszám: 4207
Cikkszám: 4456