H-P: 08:00-17:00, Sz: 08:00-14:00, V: Zárva

Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépí­teni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazí­tottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segí­teni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegí­tésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, í­gy nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segí­tenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kÁívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes műszaki leírás is található.A lap alján láthatja az árat, illetve itt teheti kosarába a terméket.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

Keresési lehetőségek

A termékeket tematikus csoportokba rendeztük, így ön a csoportok kiválasztásával tud az oda tartozó termékek közt böngészni. 

Rendelés

A regisztrálás után kollégánk jóváhagyásával lesz fiókja aktív. Amikor ez megtörtént mi értésítjük önt és leadhatja megrendeléseit.  

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállÁ­tási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállí­tási és számlázási cím megadására is, í­gy akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kí­vánt termékeket.