H-P: 08:00-17:00, Sz: 08:00-14:00, V: Zárva

A mediterrán konyha eredeti alapanyagai élelmiszer nagykereskedelem

Olasz ételeket csak kiváló minőségű olasz alapanyagokból lehet főzni! 

Nálunk bármely válallkozással igazi nagykerárakon vásárolhat!
Vállalkozásunk 2001 óta szolgálja ki Budapest legismertebb szállodaláncainak konyháit, delikátesz üzleteit, éttermeit és vállalkozásait, elsősorban az olasz mediterrán konyha eredeti alapanyagaival. Tradicionális élelmiszergyártó és forgalmazó nyugat-európai partnereinknek köszönhetően cégünk kiváló minőségű élelmiszereket forgalmaz, rendkí­vül kedvező áron.
 
Alapvető célunk, hogy cégünk ügyintézése, az ügyfelek kiszolgálása a lehető leggördülékenyebb és legrugalmasabb legyen.
 
Rendelés:
A rendelés illetve vásárlás feltétele, hogy a megrendelés adószámmal rendelkező vállalkozáson keresztül történjen.
 
Rendelését honlapunkon keresztül adhatja le a regisztrációt követően, melyet munkatársaink hagynak jóvá. A termékek árai is a jóváhagyást követően válnak láthatóvá.

Áru átvétele: 
 
Cash & Carry
Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket személyesen veheti át budapesti telephelyünkön, IX. kerület Gyáli út. 31/A. Munkatársaink 24 órán belül összekészítik önnek a megrendelt árut.

NINCS VÁRAKOZÁSI IDŐ, LEHETŐSÉGE  VAN A HONLAPON KERESZTÜL BANKKÁRTYÁVAL KIEGYENLÍTENI A MEGRENDELT ÁRU ELLENÉRTÉKÉT, VAGY AZ ÁRU ÁTVÉTELEKOR KÉZPÉNZBEN FIZETNI.

A pénteken leadott rendelések hétfőn vehetők át telephelyünkön.

Házhozszállítás: 
Kiszállítani, egyéni megállapodás alapján, csak olyan vállalkozásnak tudunk, amely éttermet üzemeltet, minden más esetben várjuk nyitvatartási időben nagykereskedésünkben.
A házhozszállítás egyéni feltételeivel kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal a +361 347 0904-es telefonszámon, vagy e-mailen: rendeles@gusti.hu
 
Elállás joga: 

Megrendelése során Ön élhet a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben részletesen rögzí­tett elállási jogával. Amennyiben az áru kézhezvételétől számí­tott 14 naptári napon belül panaszt nyújt be ügyfélszolgálatunkon, úgy az érvényben lévő törvényi rendelkezések szerint, lehetősége nyí­lik a megvásárolt áru visszaküldésére. Felvilágosí­tás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat.

Ha kérdése van munkatársaink a +361 347 0904 telefonszámon készséggel segítik önt.

Élelmiszer nagykereskedés, elérhetősége:

Élelmiszer nagykereskedés. 

Cím: 1095 BUDAPEST GYÁLI ÚT 31/A
Telefon: +36 (1) 347 0904; +36 70 432 3333 
 

E-mail:  rendeles@gusti.hu

Nyitva tartás

H-P:8:00-17:00

Sz: 8:00-14:00

V: ZÁRVA 

ÜNNEPI NYITVATARTÁS

MÁRCIUS  29 PÉNTEK - ZÁRVA

MÁRCIUS  30 SZOMBAT - NYITVA 08:00- 14:00

ÁPRILIS 1 HÉTFŐ - ZÁRVA