H-P: 08:00-17:00, Sz: 08:00-14:00, V: Zárva

A vállalkozásunk 2001 óta szolgálja ki Budapest legismertebb szálloda lánc konyháit, üzleteit és éttermeit, elsősorban az olasz mediterrán konyha eredeti alapanyagaival.

Tradicionális élelmiszer gyártó és forgalmazó nyugat európai partnereinknek köszönhetően cégünk kizárólag kiváló minőségű élelmiszereket forgalmaz, rendkí­vül kedvező áron.

Árú átvétele

Cash & Carry

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön személyesen veheti át budapesti telephelyünkön IX. kerület Gyáli út. 31/A. Munkatársaink 24 órán belül összekészí­tik önnek a megrendelt árut.

Nincs várakozási idő, Ön az árú átvételekor készpénzben fizet. 

A pénteken leadott rendelések hétfőn vehetők át telephelyünkön.

Házhozszállí­tás

A házhozszállí­tás egyéni feltételeiről kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal a +361 347 0904-es telefonszámon, vagy e-mailen: rendeles@gusti.hu

Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben részletesen rögzí­tett elállási jogával. Amennyiben az áru kézhezvételétől számí­tott 14 naptári napon belül panaszt nyújt be ügyfélszolgálatunkon, úgy az érvényben lévő törvényi rendelkezések szerint, lehetősége nyí­lik a megvásárolt áru visszaküldésére. Felvilágosí­tás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat.

Ha kérdése van munkatársaink a +36 1 347 0904 telefonszámon készséggel segí­tik önt.