H-P: 08:00-17:00, Sz: 08:00-14:00, V: Zárva

Kiszállítás

GUSTI MEDITERRANEO AZ ÖN ÜZLETÉBE SZÁLLÍTVA

Gyors és egyszerű: rendeljen a megjelölt élelmiszer és nem-élelmiszer választékunkból, BUDAPESTEN akár 24, VIDÉKEN akár 48 órán belül eljuttatjuk Önhöz. Válogasson kedvére az olasz tradicionális termékek széles választékaiból, vagy rendelje meg akár a cége tisztítószereit, a GUSTI kiszállítja.

 

  • Megbízható és gyors kiszállítás közvetlenül az Ön üzletébe
  • Minden igényt kielégítő széles választék
  • Rendelés leadási lehetőségek: WEB: www.gusti.hu (profilom fül alatt bejelentkezést követően)
  • Személyre szabott tanácsadás és termékismertetés
  • Garantált frissesség és minőség

 

Gyakori kérdések

Ki veheti igénybe a Gusti Mediterraneo Kft Kiszállítási szolgáltatásait?

A GUSTI Kiszállítási szolgáltatása egy exkluzív szolgáltatás azon HoReCa és Kiskereskedelmi partnereink számára, akik vásárlásonként meghaladják a nettó rendelési minimum értéket.

  • Rendelési minimum érték BUDAPEST: nettó 100.000 Ft - Kiszállítás INGYENES
  • Rendelési minimum érték VIDÉK: nettó 100.000 Ft - Kiszállítás INGYENES 

Hol lehet leadni a rendelést?

  • Amennyiben Ön már regisztrált partnere a GUSTI Mediterraneo Kft-nek, leadhatja rendelését internetes oldalunkon www.gusti.hu, illetve a rendeles@gusti.hu email címen.

Mikor tudok leadni rendelést?

Milyen fizetési lehetőségek elérhetőek?

  • Bankkártya, Készpénz


A vállalkozásunk 2001 óta szolgálja ki Budapest legismertebb szálloda lánc konyháit, üzleteit és éttermeit, elsősorban az olasz mediterrán konyha eredeti alapanyagaival.

Tradicionális élelmiszer gyártó és forgalmazó nyugat európai partnereinknek köszönhetően cégünk kizárólag kiváló minőségű élelmiszereket forgalmaz, rendkí­vül kedvező áron.

Árú átvétele

Cash & Carry

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön személyesen veheti át budapesti telephelyünkön IX. kerület Gyáli út. 31/A. Munkatársaink 24 órán belül összekészí­tik önnek a megrendelt árut.

Nincs várakozási idő, Ön az árú átvételekor készpénzben fizet. 

A pénteken leadott rendelések hétfőn vehetők át telephelyünkön.

Házhozszállí­tás

A házhozszállí­tás egyéni feltételeiről kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal a +361 347 0904-es telefonszámon, vagy e-mailen: rendeles@gusti.hu

Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben részletesen rögzí­tett elállási jogával. Amennyiben az áru kézhezvételétől számí­tott 14 naptári napon belül panaszt nyújt be ügyfélszolgálatunkon, úgy az érvényben lévő törvényi rendelkezések szerint, lehetősége nyí­lik a megvásárolt áru visszaküldésére. Felvilágosí­tás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat.

Ha kérdése van munkatársaink a +36 1 347 0904 telefonszámon készséggel segí­tik önt.