H-P: 08:00-17:00, Sz: 08:00-14:00, V: Zárva

Vásárlás Otthonra

Nagykereskedésünk bármilyen tevékenységi körrel rendelkező válalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak és őstermelőknek értékesít kiválló minőségű élelmiszereket. A vásrlás feltétele a cég adatainak egyszeri megadása. 

1. Regisztráljon weboldalunkon, kérem, hogy a cég, egyéni vállalkozás, őstermelő adatait pontosan, adószámmal együtt töltse ki. Kollégáim ellenőrzik, majd jóváhagyják regisztrációját

2. Adja le rendelését. Ezt követően az ön online fiókjába kollégáim feltöltik a számlát. A számlára kattintva ön bankkártyával kifizeti a termékeket. Akár már aznap átveheti az összekészített árut raktárunkban. Budapest 1097 Gyáli út 31/a  Nem kell sorba állni, várakozni. Kiszállításra csak éttermeknek van lehetősége.

Kérem vegye figyelembe, hogy az adott termék kiszerelése mekkora, magyarul csak egész sonkát, sajtot tud vásárolni. Vannak fix súlyú és mérést igénylő termékeink. Minden terméknél jelezve van, ahol súlymérés szükséges, itt a termék neve mellett szerepel a körülbelüli súlya. 

Pl. Parmezán 1 kg, a súly darabonként eltérő ez a termék lehet 0,97 kg, 1,234 kg, pontosan az a darab kerül lemérésre, amit az ön átvételi kosarába és számlájára kerül

A legtöbb élelmiszet darabra vásárolhatja, nem kötelező egész kartont vásárolni, csak ahol jelezve van.


Összesen: 0 termék