H-P: 08:00-17:00, Sz: 08:00-14:00, V: Zárva

AZ ÉLET SZERETETE

AZ ÉLET SZERETETE

Amikor reggel felkelek, mindig kinézek az ablakon. Megállapítom, hogy még sötét van, aztán pár hét múlva látom a napfelkeltét, aztán, hogy a szomszéd mandulafája kivirágzott, majd azt, hogy minden gyönyörű zöld.

Néhány hete csak sóhajtok a reggeli kávé közben és arra gondolok, lehet csak rosszat álmodtam. Valószínűleg túl sokat ettem vacsorára és olyan apokaliptikus álmot produkáltam, amilyen csak a filmeken van. Jön az áru, tudjuk hozni vagy sem, lezárva, bezárva, nyitva, lehetséges, mindent elkövetünk. Mire megírtunk volna felétek a vásárlók felé egy üzenetet az élet újra átírta a lehetőségeket, ezért nem küldtük el.

Minden rendben, megoldjuk, hozzuk és lesz. És valóban, MEG FOGJUK OLDANI! Nincs olyan perc, amikor nem azon dolgozunk, hogy kiszolgáljunk titeket. Sok áru van, ha valami hiányzik legyetek benne biztosak, hogy  újra lesz. Átmenetileg lehet, hogy alternatívát kínálunk néhány termékből, de esküszöm újra lesz az is, amit a legjobban szerettek. Azonnal szólunk, ha látjuk, mikor érkezik.

A mi munkánk, veletek együtt az élet szeretetéről szól. Mert, aki szállást ad az utazóknak, enni az éhezőknek, sikeressé teszi egy finom ebéddel az üzleti megbeszéléseket, felejthetetlenné a szülinapokat, egy dolgozatírós nap után pizzát süt a gyerekeknek és egy stresszes hét végén családi éttermes napot ad az anyukáknak, mi mind, egy boldog életnek vagyunk a kiszolgálói.

Ahogy nektek próbálnak segíteni kollégáim, akiket rettenetesen féltek és mélységes büszkeséggel tölt el, ahogy az elmúlt pár hétben nagyon fegyelmezetten és kitartóan helyt álltak.

Köszönöm Auréliának, Ildiknek, Heninek, Arefnek, Petinek, Sanyinak, Zsoltnak, Attilának, Khalednek, Misinek, Riadnak. Mi egy családi vállalkozás vagyunk, a családunk része a munkatársaink és a vásárlóink.

Az élet szeretete, ami újra rendbe hoz majd mindent. Vigyázzatok magatokra!

Gusti Csapata


Új hozzászólás

Ide kattintva elolvashatod az Adatvédelmi Tájékoztatót