H-P: 08:00-17:00, Sz: 08:00-14:00, V: Zárva

Blog

Stagioni

Stagioni

A 5 Stagioni Olaszország vezető márkája a liszt és a pizzához szükséges termékek területén.


Legfrissebb blogbejezések

HÚSVÉTI NYITVATARTÁS

HÚSVÉTI NYITVATARTÁS

Szerző: GUSTI
Dátum: 2020. április 3.

Kedves Vásárlóink!

Jövő héten Nagypéntek és Húsvét Hétfő munkaszüneti nap, ezért a kettő közötti szombaton 04.11-én zárva tartunk, hogy mindenki kicsit pihenjen a családjával.

Vigyázzanak magukra!

 

 

 

NYITVATARTÁS VÁLTOZÁS

NYITVATARTÁS VÁLTOZÁS

Szerző: Gusti
Dátum: 2020. március 27.

Kedves Vásárlóink!

Változatlan kitartással, de Április 1-től hétköznap egy órával rövidebb ideig leszünk nyitva, azaz:

Hétfőtől- Péntekig: 8:00-16:00

Szombaton: 8:00-14:00

Jövő hét hétfőre(03.30) számos tésztánk (De Cecco, Montegrappa), olívabogyó, konzervek és sörélesztő is érkezik

AZ ÉLET SZERETETE

AZ ÉLET SZERETETE

Szerző: GUSTI
Dátum: 2020. március 17.

Amikor reggel felkelek, mindig kinézek az ablakon. Megállapítom, hogy még sötét van, aztán pár hét múlva látom a napfelkeltét, aztán, hogy a szomszéd mandulafája kivirágzott, majd azt, hogy minden gyönyörű zöld.

Néhány hete csak sóhajtok a reggeli kávé közben és arra gondolok, lehet csak rosszat álmodtam. Valószínűleg túl sokat ettem vacsorára és olyan apokaliptikus álmot produkáltam, amilyen csak a filmeken van. Jön az áru, tudjuk hozni vagy sem, lezárva, bezárva, nyitva, lehetséges, mindent elkövetünk. Mire megírtunk volna felétek a vásárlók felé egy üzenetet az élet újra átírta a lehetőségeket, ezért nem küldtük el.

Minden rendben, megoldjuk, hozzuk és lesz. És valóban, MEG FOGJUK OLDANI! Nincs olyan perc, amikor nem azon dolgozunk, hogy kiszolgáljunk titeket. Sok áru van, ha valami hiányzik legyetek benne biztosak, hogy  újra lesz. Átmenetileg lehet, hogy alternatívát kínálunk néhány termékből, de esküszöm újra lesz az is, amit a legjobban szerettek. Azonnal szólunk, ha látjuk, mikor érkezik.

A mi munkánk, veletek együtt az élet szeretetéről szól. Mert, aki szállást ad az utazóknak, enni az éhezőknek, sikeressé teszi egy finom ebéddel az üzleti megbeszéléseket, felejthetetlenné a szülinapokat, egy dolgozatírós nap után pizzát süt a gyerekeknek és egy stresszes hét végén családi éttermes napot ad az anyukáknak, mi mind, egy boldog életnek vagyunk a kiszolgálói.

Ahogy nektek próbálnak segíteni kollégáim, akiket rettenetesen féltek és mélységes büszkeséggel tölt el, ahogy az elmúlt pár hétben nagyon fegyelmezetten és kitartóan helyt álltak.

Köszönöm Auréliának, Ildiknek, Heninek, Arefnek, Petinek, Sanyinak, Zsoltnak, Attilának, Khalednek, Misinek, Riadnak. Mi egy családi vállalkozás vagyunk, a családunk része a munkatársaink és a vásárlóink.

Az élet szeretete, ami újra rendbe hoz majd mindent. Vigyázzatok magatokra!

Gusti Csapata

Kövess minket!