H-P: 08:00-17:00, Sz: 08:00-14:00, V: Zárva

Blog

Meghívó SIRHA KIÁLLÍTÁSRA 2024.03.05-07

Meghívó SIRHA KIÁLLÍTÁSRA 2024.03.05-07

PIACI INFLÁCIÓ

PIACI INFLÁCIÓ

Tisztelt Partnereink!

Sajnos nemzetközi szinten érzékelhető a piaci gazdasági helyzet instabilitása.  Folyamatosan növekednek a felhasználói igények, termelési szférában alapanyag hiányok lépnek fel, gyártási idő jelentősen nő, infrastruktúrális hálózat igazodik a piaci helyzethez. Az elmúlt időben több gyártói partnerünk jelezte, hogy jelentős áremelést kezdeményez. Árainkat megpróbáltuk tartósan alacsonyan fenntartani, valamint elkerülni a számottevő áremelés mértékét, de a jelenlegi piaci körülményeket nekünk is követni szükséges. Jelenleg nem tudunk garanciát vállalni az áremelkedések ingadozására.

Természetesen próbálunk stabil rendszerben dolgozni és megfelelő partnerek maradni a jövőben egyaránt.

Továbbra is biztosítjuk termékeink minőségét és elérhetőségét, széles választékot, partneri lojalitást, megbízható kiszolgálást.

Köszönjük lojlitásukat és partneri együttműködésüket.

GUSTI csapata

KISZÁLLÍTÁS - BUDAPEST

KISZÁLLÍTÁS - BUDAPEST

Kedves Vásárlóink!

Kiszállítás egyéni megállapodás és előre egyeztetés alapján történik, minden más esetben várjuk nyitvatartási időben nagykereskedésünkben.

A kiszállítás egyéni feltételeivel kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal a +36-70-677-32-23-as telefonszámon, vagy e-mailen: rendeles@gusti.hu. Ezt követően tájékoztatjuk a rendelési és szállítási napokról.

A szállítást munkanapokon 24 órán belül tudjuk garantálni budapesti agglomerációban, amennyiben rendelése munkanapokon 14 óráig megérkezik. Ezen túli rendelések feldolgozását 48 órán belül áll módunkban kiszállítani.

Megértésüket köszönjük!

Gusti Csapata

KISZÁLLÍTÁS - VIDÉK

KISZÁLLÍTÁS - VIDÉK

Kedves Vásárlóink!

Kiszállítás egyéni megállapodás és előre egyeztetés alapján történik, minden más esetben várjuk nyitvatartási időben nagykereskedésünkben.

A kiszállítás egyéni feltételeivel kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal a +36-70-677-32-23-as telefonszámon, vagy e-mailen: rendeles@gusti.hu. Ezt követően tájékoztatjuk a rendelési és szállítási napokról.

A szállítást munkanapokon 48 órán belül tudjuk garantálni előre egyeztett túra napra lebontva, amennyiben rendelése munkanapokon 14 óráig megérkezik. Ezen túli rendelések feldolgozását minden esetben szükséges egyeztetni kollégáinkkal.

Megértésüket köszönjük!

Gusti Csapata

AZ ÉLET SZERETETE

AZ ÉLET SZERETETE

Amikor reggel felkelek, mindig kinézek az ablakon. Megállapítom, hogy még sötét van, aztán pár hét múlva látom a napfelkeltét, aztán, hogy a szomszéd mandulafája kivirágzott, majd azt, hogy minden gyönyörű zöld.

Néhány hete csak sóhajtok a reggeli kávé közben és arra gondolok, lehet csak rosszat álmodtam. Valószínűleg túl sokat ettem vacsorára és olyan apokaliptikus álmot produkáltam, amilyen csak a filmeken van. Jön az áru, tudjuk hozni vagy sem, lezárva, bezárva, nyitva, lehetséges, mindent elkövetünk. Mire megírtunk volna felétek a vásárlók felé egy üzenetet az élet újra átírta a lehetőségeket, ezért nem küldtük el.

Minden rendben, megoldjuk, hozzuk és lesz. És valóban, MEG FOGJUK OLDANI! Nincs olyan perc, amikor nem azon dolgozunk, hogy kiszolgáljunk titeket. Sok áru van, ha valami hiányzik legyetek benne biztosak, hogy  újra lesz. Átmenetileg lehet, hogy alternatívát kínálunk néhány termékből, de esküszöm újra lesz az is, amit a legjobban szerettek. Azonnal szólunk, ha látjuk, mikor érkezik.

A mi munkánk, veletek együtt az élet szeretetéről szól. Mert, aki szállást ad az utazóknak, enni az éhezőknek, sikeressé teszi egy finom ebéddel az üzleti megbeszéléseket, felejthetetlenné a szülinapokat, egy dolgozatírós nap után pizzát süt a gyerekeknek és egy stresszes hét végén családi éttermes napot ad az anyukáknak, mi mind, egy boldog életnek vagyunk a kiszolgálói.

Ahogy nektek próbálnak segíteni kollégáim, akiket rettenetesen féltek és mélységes büszkeséggel tölt el, ahogy az elmúlt pár hétben nagyon fegyelmezetten és kitartóan helyt álltak.

Köszönöm Auréliának, Ildiknek, Heninek, Arefnek, Petinek, Sanyinak, Zsoltnak, Attilának, Khalednek, Misinek, Riadnak. Mi egy családi vállalkozás vagyunk, a családunk része a munkatársaink és a vásárlóink.

Az élet szeretete, ami újra rendbe hoz majd mindent. Vigyázzatok magatokra!

Gusti Csapata

GRAN CAFFÉ GAMBRINUS

GRAN CAFFÉ GAMBRINUS

Kezdődik az utazás szezon.

A GUSTI szeretettel ajánl saját tapasztalatok alapján igazi olaszországi gasztronómiai élményeket, a pezsgő piacoktól a Michelin-csillagig.

 

Nápolytól nehéz elbúcsúzni és ha igazán vágyunk még valami kényeztetésre, keressük fel a Sergio testvérek által alapított, Gambrinus cukrászdát.

A storyjuk persze nápolyi, 1860-ban a Sergio… Ha belegondolok, elfog némi irigység. Mennyire vágyunk maradandót alkotni, letenni az alapokat, a tudást továbbadni és gondoskodni még az ükunokám boldogságáról is. S bár cinikusan a tradicionális nápolyi családokról elsőre persze nem ezek a híres vendéglátó dinasztiák jutnak eszünkbe, mégis valahogy ez a mentalitás az, ami képes ilyen hagyományokat megőrizni és több mint 100 évig is életben tartani.

A Gran Caffé Gambrinus csodás hely, ha a pultnál iszod a kávét 1 euro, szigorúan. Hiába menő a hely, a rendőr is ott issza állva a napi feketét. Először mindenképp sétálj körbe, csukd be a szád, nyelj nagyokat, szippants az édes, cukros levegőből érezd a hely szellemét. Ha a pultnál szeretnél sütizni, előre kell fizetni, de van egy kellemes kis terasz, ahol rendelhetsz és kiszolgálnak.

Sfogliatella, Crostata, Babá, Cassata, Zeppola és még sorolhatnám. Egy tipikus nápolyi édességet, a Babát ne hagyd ki, többféle méretben és ízben, natúr vagy krémmel, habbal, mindenhogy Isteni.


Via Chiaia 1/2 (P.zza Trieste e Trento) 80132 Napoli – Italia


https://grancaffegambrinus.com/

 


Kategóriák

Legfrissebb blogbejezések

Meghívó SIRHA KIÁLLÍTÁSRA 2024.03.05-07

Meghívó SIRHA KIÁLLÍTÁSRA 2024.03.05-07

Szerző: Fő adminisztrátor
Dátum: 2024. március 1.

ÜNNEPI NYITVATARTÁS

ÜNNEPI NYITVATARTÁS

Dátum: 2023. december 19.

Tisztelt Partnerünk!

Ünnepi nyitvatartásunk a következőképpen alakul:

 

December 24. Vasárnap - ZÁRVA

December 25. Hétfő        - ZÁRVA

December 26. Kedd         - ZÁRVA

Január 1. Hétfő - ZÁRVA

 

C&C üzletünk, a két ünnep között a megszokott módon nyitva tart.

 

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánunk!

ÜNNEPI NYITVATARTÁS

ÜNNEPI NYITVATARTÁS

Szerző: GUSTI
Dátum: 2023. október 17.

Tisztelt Vásárlóink!  

ÜNNEPI NYITVATARTÁS:

Október 23 – HÉTFŐ - ZÁRVA

Kövess minket!